Putojantis vynas 24K Gold White 75 cl

Kaina:287,95 €

Pasirinkimai

Gaukite pristatymą Jau kitą dieną pateikdami savo užsakymą iki 17:00 (Šventiniu laikotarpiu pristatymas gali užimti daugiau laiko)

Prekės informacija

Jei ieškote naujų prekių tendencijų rinkoje, pristatome Putojantis vynas 24K Gold White 75 cl!

  • Veislės: Mes deriname Macabeo struktūrą, Parellada aromato užtaisą, Xarel.lo rūgštingumą, Chardonnay galią ir Pinot Noir spalvą, kad praturtintume savo rūšinių putojančių vynų organoleptinius niuansus.
  • Vyno gamyba ir brandinimas: Mes atliekame ypatingą vynuogių atranką. Švelniai nuspauskite, kad gautumėte laisvai išsiskyrusias sultis. Pirmoji fermentacija atliekama nerūdijančio plieno talpyklose kontroliuojamoje 15-18 °C temperatūroje per 10 dienų. Turime požeminį rūsį, kuriame palaikoma ideali temperatūra ir sąlygos antrajam fermentacijos procesui butelyje, kuris vyksta žemesnėje nei 13 ºC temperatūroje, labai lėtai, maždaug per tris mėnesius ir lieka sąlytyje su nuosėdomis daugiau nei 120 mėnesių, ieškant optimalaus antrinių aromatų, būdingų ilgam brandinimui, kvapo lygio ir gaunant smulkų, integruotą burbuliuką.
  • Aiškinimas: Po brandinimo butelis apverčiamas aukštyn kojomis ir apsukamas aštuntadaliu, kad nuosėdos pasiektų butelio kaklelį.
  • Išgryninimas: Kitas žingsnis - karštas (neužšaldant) nuosėdų ištraukimas gryniausiu tradiciniu ir meistrišku būdu, kad putojantis vynas būtų visiškai švarus, tada į tą patį butelį įpilamas ir sumaišomas ekspedicijos likeris su maistiniu auksu. Buteliui uždaryti naudojame geriausius kamščius.
  • Etiketės: Etiketės pagamintos iš paauksuoto metalo. Kiekviena etiketė klijuojama rankomis, o prie kiekvieno butelio pridedamas sertifikatas su serijos numeriu.
  • Degustacijos pastabos: Elegantiškas šviesus rožinis vynas su smulkiais burbuliukais, kurie prilimpa prie aukso dribsnių, suteikdami jiems judesio taurėje. Intensyvūs prinokę vaisiai (raudonosios uogos, ananasai, obuoliai), pažymėti pyragaičiai su žolelių ir svarainių užuominomis. Subalansuotas, bet intensyvus, ilgas ir patvarus, gerai integruotų burbuliukų išsiskyrimas. Aukso buvimas sustiprina šilkinę tekstūrą ir suteikia metalinį atspalvį, kurį sunku atskirti, ar protas, ar gomurys ... Dėl stipraus charakterio, kurį suteikia daugiau nei 10 metų brandinimas ant nuosėdų, patartina šiek tiek laiko palaikyti jį taurėje ir net dekantuoti.
  • Derinimas: Ikrai, jūros gėrybės, foie gras, braškės, šokoladas yra labiausiai žinomi, tačiau tai puikus priedas prie bet kokio maisto ar bet kokia proga, sustiprinantis svarbias akimirkas. Remdamiesi senovės kultūromis, pavyzdžiui, egiptiečiais, kurie savo šventėms maistui ir gėrimams naudojo auksą, galime sakyti, kad jis simbolizuoja sveikatos (amžinos jaunystės), sėkmės ir meilės šaltinį...

  • Alkoholio kiekis: 12,50 %
  • Formatas: 75 cl
  • Cukraus (g): 12 gr/l
  • Temperatūra: 8ºC-10ºC
  • Priežiūra: Buteliuką laikykite vertikaliai švarioje, sausoje vietoje pastovioje temperatūroje, geriausia 13–18°C, tamsioje vietoje.
  • Pridedama: dėklu
Product added to compare.
Product added to wishlist